dimarts, 21 de febrer del 2012

L'economia el treball i les empreses


Cada vegada hi ha més crisis i per el que diuen serà difícil sortir d'ella i tirar endavant s'han donat molts cassos de gent que es troba a l'atur per culpa de la crisis.
La crisis va començar els Estats Units.
Algunes causes de la crisis serien els alts preus de les matèries primeres, una gran crisis alimentaria.
La crisis va ser iniciada el 2008, molts especialistes internacionals diuen que es  "la crisis dels països desa rollats" ja que és degut fonamentalment en els països més rics.
Cada vegada hi ha més gent a l'atur més famílies pobres, pocs llocs de treball moltes empreses tanquen, botigues i els arquitectes no venen casses, pisos ni lloguen locals.
A les nostres famílies cada vegada es nota més hem de procurar no gastar tanta aigua , la llum, no comprar tantes cosses.

A la meva família ha afectat poc la crisi en comparació amb els extrems que estan algunes famílies.
Tinc sort de que els meus pares no pateixin aquesta crisi bruscament tot i que sempre es nota la crisis sobretot on es nota més es ala hora de comprar productes , me mare té una farmàcia i es podria dir que la crisis afecta perquè el govern ha ordenat que els productes baixin de preu això vol dir que el benefici per ala farmàcia es molt més baix, també el govern paga tard les receptes ales farmàcies  en lo qual els diners que s'han de donar als majoristes no  els hi pots pagar a temps i tens que demanar un cedit més interessos i això fa que tinguin deutes financers.
També treballa en uns laboratoris que passa pràcticament el mateix el govern paga tard i han de demanar cedits.
El meu pare  treballa en una empresa de comunicació on també és nota crisi ja que les empreses tanquen, o no necessiten fer publicitat de les seves empreses per falta de diners.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada